Werkzaamheden

Lindehof Noord 8, Eersel

De werkzaamheden van Green Clean

Dankzij onze speciale reinigingsmethode krijgen wij nagenoeg elk oppervlak schoon. Dit alles zonder dat de klant daarvan hinder ondervindt. Wat Green Clean onderscheidt, is dat wij gebruik maken van speciale milieuvriendelijke zeepoplossingen die mens- en productvriendelijk zijn. Hierdoor kan geen schade ontstaan aan uw materialen. Tijdens de werkzaamheden hoeft de ruimte niet ontruimd te worden, want alles wordt kundig afgedekt met speciale folie.

In sommige omstandigheden zullen wij het plafond naspoelen onder hoge druk wanneer dit nodig én mogelijk is. Indien het plafond een bovengemiddelde hoogte heeft zal op locatie bekeken worden of inzet van een type hoogwerker toepasbaar is.

Wanden

Niet alleen de plafonds vervuilen maar ook de wanden. Veelal nemen wij deze automatisch mee bij onze werkzaamheden, zodat een geheel schone en hygiënische ruimte ontstaat.

Lichtarmaturen

Niet in de laatste plaats worden ook de inbouw lichtarmaturen aangetast door vervuiling, waardoor er steeds minder licht beschikbaar is. Wij demonteren de roosters, reinigen deze, maken de binnenbak schoon en monteren eventueel nieuwe energiezuinige TL lampen voor een optimaal resultaat.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Ontstoffen

Oude industriële fabrieken worden tegenwoordig vaak als moderne werkplekken ingericht. Hier treffen wij dan vaak ventilatie buizen aan. Door opgehoopte vervuiling en/of het verwerken van bijvoorbeeld meelproducten in bakkerijen zet zich dan een laag meel af op deze buizen. Het verwijderen van deze vervuiling noemen wij ONTSTOFFEN en ook dit is een bedrijfsactiviteit van Green Clean.

HACCP-normen

Wat voor de bakkers en de horeca een groot voordeel zal zijn, is dat Green Clean op vrijwel elk tijdstip kan reinigen. Bakkers hebben een ander werkritme dan andere bedrijven en daarop passen wij ons aan. Veel bakkers en horeca bedrijven die volgens HACCP–normen werken laten hun plafond jaarlijks reinigen voor een hygiënisch schone werkomgeving. Ze hebben er geen omkijken naar, het kost geen extra personeel én het gaat niet ten koste van de geplande productie.

Spanplafonds

Een spanplafond is een doek vervaardigd van kunststof dat als plafondafwerking wordt toegepast en veelal in de particuliere sector wordt toegepast. Het geeft een mooie strakke uitstraling en is in vele kleuren beschikbaar. Zoals de naam al zegt wordt dit kunststofdoek tussen de muren onder het bestaande plafond gespannen. In de loop der jaren vervuild ook een spanplafond door rook, atmosferisch vervuilde lucht en nicotine.

Voor de eigenaar is dit moeilijk te reinigen omdat bij het aanraken dit doek beweegt en men bang is er doorheen te steken wat op een niet te repareren beschadiging uitloopt. Er worden vaak verkeerde reinigingsmiddelen gebruikt wat onherstelbare vlekken tot gevolg heeft en daarnaast is het resultaat meestal teleurstellend.

Green Clean is dé specialist op het gebied van het reinigen van alle soorten plafonds. Juist daarom is het van belang een geroutineerd expert uw spanplafond te laten reinigen. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring. In een paar uur tijd ziet uw spanplafond er weer zo goed als nieuw uit. Ook PLAMECO de grootste leverancier van spanplafonds, beveelt Green Clean aan als een spanplafond gereinigd moet worden.

“Wanneer wij zijn geweest ziet men meteen het verschil. Dat is ook het mooie van ons werk, aldus Charles Hermans eigenaar, die altijd zelf de werkzaamheden uitvoert en waar nodig, ondersteund wordt door extra personeel.”