Werkzaamheden

Lindehof Noord 8, Eersel

De werkzaamheden van Green Clean

Dankzij onze speciale reinigingsmethode krijgen wij nagenoeg elk oppervlak schoon. Wij doen alles in overleg, om de overlast tot een minimum te beperken. Wat Green Clean onderscheidt, is dat wij gebruik maken van zeepoplossingen die mens-, dier- en productvriendelijk zijn. Hierdoor kan geen schade ontstaan aan uw materialen en producten. Tijdens de werkzaamheden hoeft de ruimte niet ontruimd te worden, want alles wordt kundig afgedekt met speciale folie.

Wanner het nodig én mogelijk is, zullen wij het plafond naspoelen onder hoge druk wanneer dit nodig én mogelijk is. Indien het plafond een bovengemiddelde hoogte heeft zal ter plekke bekeken worden of de inzet van een hoogwerker gewenst is.

Wanden

Niet alleen de plafonds raken vervuild maar ook de wanden. Wij kunnen op verzoek de wanden tegelijkertijd reinigen tijdens onze werkzaamheden, zodat een geheel schone ruimte ontstaat.

website green clean 18
website green clean 28
website green clean 27

Lichtarmaturen

Niet in de laatste plaats worden ook de inbouw lichtarmaturen aangetast door vervuiling, waardoor er steeds minder licht beschikbaar is. De lichtbakken vormen ongewenste stofnesten in uw werkruimte. Wij demonteren en reinigen de roosters. Vervolgens maken we binnenbak schoon en monteren eventueel nieuwe energiezuinige TL lampen met bijhorende starters. Tenslotte plaatsen wij de zuivere roosters terug. Zo is er weer goed licht op de werkplek.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

website green clean 34

Ontstoffen

Ventilatiebuizen die net onder het plafond hangen bij bakkerijen en oude fabrieken zijn vaak geliefde plaatsen voor neerdwarrelend stof, vuil en meelresten. Wij verwijderen deze vervuiling -ofwel
ontstoffen- vakkundig en snel, waardoor de luchtkwaliteit verhoogd wordt.

HACCP-normen

Elk jaar het plafond en wanden laten reinigen, zodat uw bedrijf voldoet aan de HACCP-normen? Dat kan. Green Clean reinigt wanneer de bakkerij of bedrijfskeuken gesloten is. En dat kan op vrijwel elk tijdstip en moment in de week. Bakkerijen en bedrijfskeukens hebben andere werktijden dan de
meeste bedrijven en wij passen ons hier moeiteloos op aan. U heeft er geen omkijken naar en het gaat niet ten koste van de geplande productie.

website green clean 8

Spanplafonds

Een spanplafond heeft een mooie strakke afwerking. Het is een kunststof doek dat wordt
opgespannen tussen de muren, onder het bestaande plafond. Maar ook een spanplafond kan vies worden door rook, nicotine en vervuilde lucht.

Schoonmaken van een spanplafond is een flinke uitdaging. Het doek beweegt bij aanraking en één
verkeerde beweging kan ervoor zorgen dat het spanplafond onherstelbaar beschadigd wordt.
Daarnaast wordt er vaak een verkeerd reinigingsmiddel gebruikt, wat tot lelijke vlekken leidt.

Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring in het reinigen van spanplafonds. We dekken de meubels netjes af en leveren na reiniging de ruimte weer schoon op. Ook Plameco – de grootste leverancier van spanplafonds- beveelt ons aan, wanneer er een spanplafond gereinigd moet worden.

website green clean 30

“Charles Hermans, eigenaar, voert altijd zelf de werkzaamheden uit en wordt -waar nodig-
ondersteund door extra personeel.
Zo wordt de hoge kwaliteit altijd gewaarborgd.”