Over ons

Lindehof Noord 8, Eersel

Over ons

In 1996 startte Charles Hermans als een van de eerste ondernemingen in Nederland met het reinigen van plafonds, wanden, lichtarmaturen, en horizontale-verticale lamellen. In de eerste jaren zijn vooral akoestische plafonds gereinigd in met name kantoorpanden, die vervuild waren door rook en nicotine.
Sinds het verbod op roken in o.a. kantoren werd daarnaast de specialisatie verlegd naar met name bakkerijen en keukens van horecagelegenheden.
Meer dan 25 jaar ervaring in specialistische reiniging door geheel Nederland en België staan u ter beschikking.

Reviews

Op deze website hebben wij veel beeldmateriaal van allerlei objecten geplaatst zodat je een goed beeld krijgt van de resultaten.

Wij kunnen u helpen met…

N

Reinigen plafonds

N

Reinigen wanden

N

Reinigen armaturen en vervangen lampen

N

Ontstoffen

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Voor wie werkt Green Clean?

Investeerders / Aannemers

Wanneer kantoorpanden worden gerenoveerd bestaat dit niet alleen uit vervangen bekabelingen, schilderwerken en vloerbedekkingen. Ook het reinigen van de plafonds en armaturen zijn werkzaamheden die dienen te worden uitgevoerd.

Bakkerijen

Grote verscheidenheid in hygiëne constateren wij nog wel in de bankerswereld. Velen doen het op regelmatige basis dat wordt voorgeschreven in de HACPP voorschriften. Daarnaast worden in de foodsector regelmatig “AUDITS” ( controles) uitgevoerd zowel door het bureau voor voedsel en waren alsook onaangekondigde audits door opdrachtgevers.

Belangrijk dus om alles goed hygiënisch te onderhouden zoals plafonds en wanden

Horeca

Naast het hygiënisch onderhouden van alle materialen hoort ook een schoon plafond tot regelmatig onderhoud